jom klik ni untuk menjadi yang pertama untuk mengetahui tentangnya

Wednesday, 4 May 2016

Teaser : Novel Assalamualaikum cinta by Zura Asyfar




Assalamualaikum 

Iolss kembali semula untuk review . Novel ketiga karya kak Zura Asyfar . Novel baru uolss fresh gittew . Novel baru untuk bulan Mei 2016. Dengar-dengar novel ni khas untuk PBAKL 2016. Akan masuk pasaran kemudian . Dan , bagi yang tak tau lagi , akan ada adaptasi ye untuk bulan Ramadhan nanti & dah start shooting . Tajuk drama pun sama macam novel , "Assalamualaikum cinta". Antara pelakon yang terlibat ialah  , Saharul Ridzwan , Kamal Adli , Emma Maembong & Ayda Jebat. 

So inshaaAllah sis akan cuba yang terbaik untuk baca & review novel ni sebelum drama ditayangkan , bagi korang teaser lah kononnya . Hahaha. 

 Iolss order dengan kak Zura personally , tak tau ada stok ke tak . So sesiapa yang nak beli tu , boleh lah beli kat PBAKL 2016 kat Maeps sampai 9 Mei 2016 kalau tak silap.

Nanti kan review dari iolss ✌šŸ¼️


No comments: