jom klik ni untuk menjadi yang pertama untuk mengetahui tentangnya

Sunday, 15 March 2015

Buku 88 Love Life & Brain Beauty Belief Open Order Now !

Assalamualaikum


Good news korang boleh order sekali buku Brain Beauty Belief by Dian Pelangi . Ramai emel tanya bila nak ada buku ni kan , dah ada ni apa lagi , order lerr . Hehe

Sorry sangat lama tak buat review, sekarang dalam proses nak ambik buku-buku ni dari supplier. harap korang boleh support my side business and do follow my ig acc DISEBALIKNOVELBLOGSPOT.

May Allah repay all your kindness :')

Tapi emel kat sini ye

disebaliknovelblogspot@gmail.com

yang dah emel kat zubaidah91@gmail.com tu takpe , tapi lepas ni apa2 menegenai blog ni , emel kat disebaliknovelblogspot@gmail.com ye :

tq :)


Saturday, 14 March 2015

SIAPA NAK BELI BUKU #88 LOVE LIFE SILA ORDER SEKARANG !

Assalamualaikum semuaaa

SIAPA NAK BELI BUKU DIANA RIKASARI , CEPAT2 ORDER & MAKE PAYMENT INSHAALLAH DAPAT BY NEXT WEEK ��

Wednesday, 11 March 2015

PRE ORDER BUKU #88 LOVE LIFE by Diana Rikasari

Assalamualaikum

Siapa nak join postage lagi ? . PLEASE make sure korang memang nak beli sebab ada yang order lepas tu tak jadi beli for last minute. Hakak tak marah cuma macam rugi weiii bayar kat orang disana kalau korang tak jadi ambik. Sebab nya hakak share dengan partner.

MOHON YANG SERIUS NAK BELI JE EMAIL

Terima kasih semua :)

Tuesday, 20 January 2015

Pre-order #88 Love Life by Diana Rikasari




Pic credit to Mr Google




Assalamualaikum uolss

Hakak nak bagi tau gud news ni. Kalau korang nak beli buku #88 Love Life by Diana Rikasari , korang boleh order kat hakak.

RM 50 + RM 6 UNTUK POSLAJU

buku ni PRE-ORDER ye. Takes about 2 weeks sampai kat korang. As usual , pre-order rules , kena bayar dulu , deposit pun takpe to secure your order.

Anything boleh email kat zubaidah91@gmail.com dengan subject : BUKU #88 LOVE LIFE

Thursday, 15 January 2015

Sinopsis & Review Novel Yes, Maam !. karya Areila Sahimi



Assalamualaikum uols :)







Seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum ni , hari ni hakak nak review novel baru dari Areila Sahimi, iaitu sambungan dari novel Yes Boss!. 

Kalau korang baca novel yes boss!, korang akan tau lah jalan cerita nya macam mana , kenal watak2 seperti Ilham & Aryana. 

So kalau dah sambungan tu , takde lah banyak sangat jalan cerita yang berubah. Cuma ada tambahan watak seperti  Razlan , Suri & Qistina Zara.

Kalau dalam Yess Boss! Ilham ni kaki perempuan , tapi dalam ni since dah kahwin dengan Aryana, dia dah pencen . hahhaha. 

make it short, dalam yes maam! aryana & ilham bercerai sekejap gara-gara ilham yg terlepas menjatuhkan talak masa satu incident ni. saspen x ?. hahaha

tapiiiii ilham ni non-stop lah nak pujuk aryana balik and dia gunakan anak2 untuk nak aryana balik kat dia balik. tapi aryana ni dah hati kering lah gittew nak balik kat ilham semula. tambah pulak , aryana ni kawan dengan seorang lelaki muda yg bernama Razlan yg merupakan owner restoran tempat dia kerja lepas dia bercerai dengan ilham. semestinya lah ilham cemburu sebab dia rasa aryana macam x sedih pun lepas bercerai. nak pulak aryana dengan lelaki yang jauh lebih muda & handsome. anak orang kaya pulak tu.

overall novel ni menghiburkan lah and worth it lah kalau beli. watak2 seperti suri & qistina zara ni malas nak elaborate sebab hakak x suka. muahahah. 

so inilah review hakak untuk novel ni. 

Tuesday, 13 January 2015

Teaser

Assalamualaikum :)

Okay ni hakak nak bagi teaser novel yang hakak akan review kalau tak esok lusa. Bergantung kepada hakak punya free time ye.





Tadaaaa ni lah  novel-novel nya :). Bersabar ye :)

Novel Isteri Separuh Masa karya Suri Ryana akan Di Adaptasi

Assalamualaikum :)


Okay entri hari ni nak bagi tau je novel Isteri Separuh Masa karya kak Suri Ryana akan diadaptasi kat astro. Antara pelakon-pelakon nya ialah Aiman Hakim sbg Nazrin Shah ( for me Aiman Hakim sesuai je pegang watak ni ), the Emma Maembong sbg Medina Izwani ( Ni pun sesuai je pegang watak Medina).

Kalau yang belum baca review ni lagi , klik kat sini yeREVIEW NOVEL ISTERI SEPARUH MASA. Hakak memang suka baca novel ni & hopefully drama nanti akan turn out well :)